חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

שמעון נ' מגדל חב' לביטוח בע"מ

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום ירושלים
3348-12-10
20.7.2011
בפני :
מירית פורר

- נגד -
:
אביטל מתן שמעון
:
מגדל חב' לביטוח בע"מ
החלטה

החלטה

התובענה נקבעה להידון בפני.

בשלב זה איני רואה לפצל את הדיון בחבות לבין הדיון בנזק.

הצדדים ישלימו ההליכים המקדמיים בהם, גילוי הדדי של מסמכים, שאלונים, פרטים נוספים, הודיות, והכל – בתוך 30 יום מהיום. כל עתירה לביהמ"ש בנושאים אלו או בעניינים מקדמיים אחרים, שיש לדון בהם קודם לשמיעת הראיות, תוגש לביהמ"ש בתוך 45 יום מהיום, על פי הקבוע בתקנה 241 לתקנות סדר הדין האזרחי, שלאחריה ולאחר קבלת תגובת המשיב ותשובת המבקש, תינתן החלטה בעניינה או שתיקבע לדיון, במועד שיקבע לקדם משפט להלן. כל מבקש אחראי לביצוע מסירה אישית של הבקשה, למשיב במועד הגשתה לבית המשפט. עם חלוף המועד שנקבע בתקנות להגשת תשובת המשיב וככל שלא תוגש, יגיש המבקש בקשה למתן החלטה, בצרוף אישור מסירה.

יובהר, כי ככל שלא תוגש בקשה, בהתאם לתנאים ובמועדים שנקבעו – תמחק הבקשה שהוגשה ובקשה אחרת לא תידון, אלא מטעמים מיוחדים שיפורטו.

התובעת תגיש השלמת טיעון לבקשה למינוי מומחים עד יום 1.9.11. הנתבעת תגיש השלמת טיעון מטעמן עד יום 1.10.11.

צד שלא יגיש השלמת טיעון מטעמו, יחשב כמי שויתר על הגשת השלמת טיעון וביקש להסתמך על הטענות שהועלו בכתבי טענותיו.

אם קיימת הסכמה בין הצדדים למינוי מומחה רפואי או לזהות המומחה, יודיע התובע פרטי ההסכמה במסגרת השלמת הטיעונים.

לאחר מתן החלטה בעניין, לא תתקבל בקשה, אף אם תוגש בהסכמת הצדדים, להחלפת מומחה שמונה על-ידי בית המשפט אלא מטעמים מיוחדים.

מאחר ויש מחלוקת בנוגע לחבות, אני קובעת כי הצדדים יגישו ראיותיהם בתצהירי עדות ראשית.

התובעת תגיש תצהירי עדות ראשית מטעמה עד ליום 1.9.11.

הנתבעת תגיש תצהירים מטעמה עד ליום 1.10.11. תצהירי חוקרים ייערכו ויחתמו במועד הגשת ראיות הנתבעת וככל שהנתבעת תבקש לחסותם עד לאחר ראיות התביעה, הם יוצגו לעיון בית המשפט בישיבת קדם המשפט שתיערך והגשתם תיעשה לפי החלטות שינתנו בהמשך.

כל התצהירים יועברו עם העתקים ישירות לצד שכנגד.

לתצהירים יצרפו הצדדים את כל המסמכים שבדעתם להסתמך עליהם. כל צד יצרף לתצהיריו את כל המוצגים אשר בכוונתו להגיש באמצעות עדיו.

צד המבקש להזמין עד שאינו בשליטתו יגיש במועד הקבוע להגשת התצהירים מטעמו הודעה מפורטת עם שמות העדים שברצונו להזמין ומדוע לא ניתן לקבל תצהיר מעדים אלה. כמו כן תפורט בהודעה תמצית עדות העד.

צד המבקש להגיש תעודות עובד ציבור, עליו לעשות זאת במועד הקבוע להגשת התצהירים מטעמו.

הדברים שיובאו בתצהירים והמסמכים שיצורפו אליהם כאמור, יחשבו כקבילים על תנאי, דהיינו, אם לא תהיה התנגדות של הצד שכנגד. צד המבקש להתנגד לאמור בתצהיר או למסמך שצורף, יגיש את התנגדותו תוך 21 יום מקבלת תצהירי הצד שכנגד.

לעיון ליום 10.10.11 לצורך מעקב אחר הגשת השלמת טיעון ותצהירים במועד.

ניתנה היום, י"ח תמוז תשע"א, 20 יולי 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>